Challenge: Een maand lang elke avond koken

Helaas ben ik niet zo goed in mezelf houden aan voedselregels. Vaak val ik heel snel weer terug in oud gedrag. Dat is nu juist wat ik niet wil. Om mezelf een stok achter de deur te geven, heb ik besloten om uitdagingen in het leven te roepen. Elke maand ga ik een challenge aan met mezelf, om mijn gedrag te verbeteren. Zo hoop ik heel langzaam mijn manier van leven steeds gezonder te maken.

En de challenge van deze maand is…

Vanaf vandaag – 11-11-2018 – ga ik een maand lang elke avond koken. Geen afhaal, niet uit eten.

Dit is momenteel namelijk mijn grootste valkuil. De hele dag doe ik enorm mijn best om gezond te eten en niet te snoepen, maar in de avond gaat het dan vaak mis. Een gemiste kans. De komende maand is dit geen optie meer. Ik zal moeten koken, ook al is het enkel een gebakken ei. Het is altijd nog beter dan patat of pizza.

Ik ga mijn vorderingen hier bijhouden. Wish me luck!