Even voorstellen…

Ik val maar gelijk met de deur in huis. Ik ben te dik. En ik wil afvallen. Deze blog heb ik opgezet om al mijn gedachtes hierover kwijt te kunnen. Ik ben namelijk zo iemand die het nodig heeft om af en toe alles lekker van mezelf af te schrijven. Ja, inderdaad, ik houd van zeuren en zeiken. Het helpt mij namelijk tot nieuwe inzichten.

Disclaimer

Ik ben geen gezondheidsgoeroe. En dat pretendeer ik ook niet te zijn. Mijn grootste doel is om gewoon lekker te kunnen schrijven, challenges aan te gaan en nu echt eens eindelijk te kunnen afvallen. Het enige dat je hier zult vinden is mijn mening en misschien in de toekomst informatieve stukken met wetenschappelijke ondersteuning. Maar waarschijnlijk alleen mijn mening.

Afvallen?

Zo, nu dat uit de weg is. 🙂 Ik ben nu al 4 kg afgevallen! Maar ik merk dat ik langzamerhand weer terugval in mijn oude gewoontes. En dat is niet de bedoeling. Ik heb iets nodig om mezelf uit te dagen, om mezelf beter te leren kennen, om mezelf een schop onder de kont te geven. En dat ga ik hier doen.

Anoniem

Als je wilt weten wie ik ben: hallo, mijn naam is Levensgenieter. Niet echt natuurlijk.. maar hè, je snapt wel dat ik graag anoniem wil blijven. De reden hiervan is dat ik graag hele persoonlijke dingen opschrijf. Ik neem dan geen blad voor de mond. Maar als ik hier met naam, foto en toenaam op zou staan, dan zou ik daar een beperking in voelen.

Voor nu wens ik jou, lieve lezer, een hele fijne en plezierige dag. En hopelijk tot snel!